Rastové prostredie, kvalitné školenia, najvyššie provízie a férová kariéra

Myslím, že rok 2023 bol pre väčšinu finančníkov náročný. Ochladenie realitného a hypotekárneho trhu spôsobilo, že mnoho maklérov si muselo nájsť vedľajší príjem.

person

Autorom blogu je Tomáš Maga: Financiám sa venujem roky viac ako na plný úväzok, aby som dokázal skutočne pomáhať svojim klientom, nielen s nimi uzatvárať zmluvy.
Dátum napísania: 22.04.2024
Posledná aktualizácia: 24.04.2024

facebook
Rastové prostredie, kvalitné školenia, najvyššie provízie a férová kariéra

Zhodnotenie roka 2023

Pre mňa osobne bol rok 2023 extrémne náročný, keďže som tvrdo pracoval na rozširovaní obchodnej skupiny a neostávalo mi toľko času na klientov. Napriek tomu sa mi podarilo obhájiť slušné druhé miesto v objeme sprostredkovaných obchodov z viac ako 350-člennej platformy RHR, v ktorej pôsobím. Predošlé roky som obhájil prvenstvo a lámal historické firemné rekordy.

Čo ma ale potešilo viac bolo to, že som znova obhájil prvú priečku ako najlepší investičný poradca, a to nie len ako jednotlivec. Rovnako úspešný bol aj celý náš tím.

Tímová podpora nás charakterizuje

Z čoho mám ešte väčšiu radosť je, že mnohé iné ocenenia si prebralo aj množstvo ľudí z mojich tímov.

Povýšenia, vyhodnotenia najlepších manažérov, riaditeľov, obchodníkov a nárasty  obchodných celkov Financie v pohode a Hypotéka východ - aj o tom je koncept Tomáš Maga finančné služby.

Ako sa hovorí, úspech nie je náhoda a náhoda nie je ani to, že každý rok hviezdia práve naši ľudia. Na čom si ale zakladáme je odbornosťkvalita obchodu našich spolupracovníkov, čo nás teší je, že máme minimálnu stornovanosť zmlúv a s klientmi budujeme dlhodobé pevné vzťahy.

To zabezpečujeme kvalitným vzdelávaním a prístupom ku všetkým informáciám bez ohľadu na pozíciu.

Za rok 2023 nám naša platforma RHR zabezpečila v rámci celého Slovenska 62 vzdelávacích eventov. Team buildingy, vyhodnotenia, odborné-manažérske a obchodné vzdelávania. Ďalšie vzdelávania nad rámec tohto som organizoval ja, či už pre menšie alebo väčšie skupinky a taktiež množstvo individuálnych školení.

SFA, ktoré nás zastrešuje zabezpečilo taktiež množstvo odborných konferencií zameraných na život/neživot/investície/úvery a samozrejmosťou sú produktové školenia aj niekoľkokrát týždenne online formou.

Podotýkam, že u nás sú všetky tieto akcie bezplatné, hradíme všetky náklady vrátane ubytovania. Team buildingy, vyhodnotenia, odborné-manažérske a obchodné vzdelávania, súťaže, dovolenky - to je prostredie, ktoré svojim obchodným partnerom ponúkam a vďaka ktorému všetci rastieme.

Minulý rok sme sa s ostatnými majiteľmi dohodli a vytvorili sme 7 vzdelávacích skupín naprieč celým Slovenskom. Na mesačnej báze organizujeme školenia, ktorých sa môže zúčastniť ktokoľvek z firmy. Podporujeme tým náš koncept a hlavnú myšlienku - spájať podnikateľov.

Vytvorili sme taktiež TOP TEAM

Každý, kto urobí obrat nad 50-tisíc eur získava automaticky dovolenku, ktorú mu preplatí firma. Myslíme však sociálne a máme kategórie aj pre ľudí, ktorí robia menšie výkony. Minulý rok to bola napríklad kategória percentuálny nárast alebo kategórie najlepších životárov, neživotárov, investičiarov, úverárov a podobne.

Aj tento rok sme rozdelili celý zisk

Neviem o inej firme, ktorá by sa so ziskom delila so všetkými spolupracovníkmi. Aj v tomto sme na Slovensku rarita, a to bez ohľadu na akej pozícii sa spolupracovník nachádza. Jediná podmienka je urobiť ročný obrat 10-tisíc eur a automaticky sa kvalifikujete na 13. plat. Tento rok bol 13. plat v rozmedzí od 4,5% až do 5% z objemu produkcie, zaokrúhľovalo sa smerom nahor.

Kontinuálny rast nás charakterizuje

Naše skupiny majú už dnes zaujímavé kmene v neživote a naše tímy spravujú viac ako 10 miliónov € v AUM /Asset Under Management/. Na rozdiel od mnohých iných firiem, naši spolupracovníci majú následné provízie vyplácané nepretržite, dokým sú zmluvy aktívne. Vďaka tomu majú naši obchodní partneri vytvorený pravidelný pasívny príjem z aktívnych zmlúv, a to už od prvej obchodníckej pozície. Keď v kariére postupujete, následné provízie vám narastajú.

Mnohé firmy na trhu následné provízie nevyplácajú a taktiež nevyplácajú svojim ľuďom feečka z investičných produktov. Myslíte si, že vstupný poplatok je zaujímavý? Mýlite sa, zaujímavé tú tie provízie, ktoré prídu do maklérskej firmy každý kvartál. Koľko z tých peňazí príde vám záleží od toho, ako veľmi zapájate vašu ľavú hemisféru 😊

Rastieme aj v náboroch

Za posledný rok sa k nám do našich tímov pridalo 13 ľudí. Gro bolo z konkurencie, ale máme tam aj nováčikov. Jedným z nich je napríklad Erik Kovács, ktorého od začiatku vediem k tomu, aby si budoval svoju značku Investsmart. V priebehu pár mesiacov sa mu podarilo dať povýšenie z obchodníka-nováčika a už dnes má provízny koeficient vyšší ako mnohí ľudia, ktorí sú v biznise aj 20 rokov.

Ortodoxné MLM tvrdia, že v poole nezarobíte a nebudete mať prostredie

V mnohých firmách tvrdia, že v poole nebudete mať prostredie a že provízia o ,,10-20% vyššia“ vám nezabezpečí to, že zarobíte viac. Ako však vidíte, vytvárame rovnaké prostredie ako majú v MLM firmách. Podľa slov mojej novej spolupracovníčky – citujem ,, fakt vidieť, že toto je úplne iná liga v porovnaní s tým, čo som zažila v predošlej firme“.  

Neviem však, kde prišli manažéri k číslu 10-20%, keďže niektorí naši ľudia si prechodom polepšili na províziách aj o 100%. Platforma Tomáš Maga finančné služby má bezkonkurenčne najvyššie provízie na trhu a tú najférovejšiu a najdostupnejšiu kariéru.

Nepotrebujeme každého

Ja osobne sa nestotožňujem s tým, že väčšina firiem volá do biznisu každého. Hľadám práve tie ihly v kope sena, u ktorých dominuje racio nad pozlátkom a presne to je pre mňa cieľová skupina, s ktorou môžem budovať spolupráce na celý život. A o tom to je 😊

Ak ťa už nebaví naháňať sa za nekonečnou kariérou, chceš pre seba a svojich ľudí férové podmienky, chceš mať za svoj čas kvalitne zaplatené, tak práve dnes je ideálny čas na zmenu 😊 Stačí mi napísať 😊

Chcem s Vami spolupracovať.

Nie ste si istý, či spravujete svoje financie pre Vás tým najvýhodnejším spôsobom? Rád vám pomôžem.

Pôsobím po celom Slovensku

Kontakt